AI News, zdnet belgië is een nieuwssite over technologie, met elke dag een verse lading nieuws, reviews en downloads

zdnet belgië is een nieuwssite over technologie, met elke dag een verse lading nieuws, reviews en downloads

Laatst verschenen Laatst verschenen Reviews Coolblue pakt uit met automatische inpakmachine Met een ‘pakjesmachine’ maakt Coolblue voortaan pakjes op maat.

5 redenen om enthousiast te zijn over de Snapdragon 845 Qualcomm gaf gisteren meer details over de chip die je volgend jaar in alle flagships met Android terugvindt.

Miljoenen bekeken een zanger in oesterkostuum, een pingpongbal op een hindernisparcours en een dochter die op het slechte moment haar vader stoort.

Microsoft Azure schuift Intel opzij in ruil voor AMD Epyc-servers Microsoft Azure is de eerste grote clouddienst die te kennen geeft AMD’s Epyc-serverprocessors te zullen integreren.

In mei 2018 worden de spelregels veranderd rond het bewaren van data, en dat maakt heel wat bedrijven nerveus.

De impact van het Europese roamingbeleid: goedkopere data maar hogere kosten Binnen de EU is de roaming sinds deze zomer afgeschaft.

Europa vereenvoudigt btw-regels voor online verkoop Europa sleutelt aan btw-regels voor online verkoop: de nieuwe regels moeten enkele pijnpunten in cross-border e-commerce wegnemen Woensdag 06 December om 15u50 - Door Redactie Twinkle

Overal internet in huis: de beste powerlines Met deze slimme stopcontacten beperk je het snelheidsverlies van je internet tot een minimum.

Europa gaat de strijd aan met illegale bitcoinpraktijken Binnenkort moet je je identiteit opgeven alvorens je transacties met cryptogeld kan doen.

NRC-redacteur ontlokt Catalaanse rel door politiechef om Spaans te vragen

Dan zou immers vrijwel iedereen in het zaaltje vol internationale, Spaanse en lokale verslaggevers het laatste nieuws over de terreurdaden in Catalonië kunnen volgen.

Die moet worden gerespecteerd.” De Catalaanse autoriteiten antwoordden aanvankelijk dat ze „altijd persconferenties eerst in het Catalaans en daarna pas in het Spaans” doen.

In de loop van de dag ontstond er een Twitterstormpje, toen er van de sneer van Trapero – Bueno pues, molt bé, pues adiós – een hashtag werd gemaakt.

Trapero’s opmerking naar de buitenlandse verslaggever lijkt zelfs een slogan te gaan worden in de Catalaanse campagne voor het eenzijdig uitgeroepen afscheidingsreferendum, op 1 oktober.

Dinsdag werd bekend dat een van de gepakte verdachten heeft bekend dat zijn groep grote aanslagen wilde plegen op „monumenten en kerken”.

Uitgetest door de redactie: 5 feestelijke foodboxen

In deze kerstfoodboxen zitten alle ingrediënten voor een feestmaal. De ene box is al wat meer werk dan de andere, daarom hebben we ze allemaal voor je uitgetest.

Maar ik bots al snel op de vraag hoeveel ik precies moet gebruiken. Als ik bijvoorbeeld peterselieolie moet maken, is het me niet helemaal duidelijk ­hoeveel olijfolie ik precies nodig heb.

REDACTEUREN IN ROUW!!! - Op de Redactie

Alsof er nooit minder boeiende weken zijn op de PU-redactie, staat ook deze weekvlog weer bol van de hilariteit en zelfs tragedie! Van avonturen in de carnavalswinkel tot aan gebitsvernietigende...

Q&A met de redactie | Proud2Bme

Op het forum, onder de blogs en op onze social media accounts krijgen we vaak veel vragen van jullie binnen. Het leek ons leuk deze vragen een keer in een video te verwerken. Daarom vroegen...

MYLÈNE en ROSANNE op de TINA redactie | Tina

Mylène en Rosanne zijn gasthoofdredacteurs geweest van Tina. Daarvoor zijn ze een hele week op de Tina redactie geweest, om ervoor te zorgen dat de tofste dingen in het blad kwamen. Je ziet...

De redactie van Gamekings is fan van rapper Sjors Peter

Check voor meer info over games, films en lifestyle. Houd elke dag in de gaten voor een nieuwe video van de redactie. Zo nu en.

Op bezoek bij de Donald Duck redactie - RTL Z NIEUWS

Al bijna 65 jaar tovert het weekblad van Donald Duck een glimlach op het gezicht van jong en oud. Het is voor velen een droombaan om er te mogen werken: strips schrijven, woordgrapjes bedenken...

Redactie "Dit is de Dag" vs Arnoud van Doorn

De nieuwe islamitische middelbare school is doelwit van eenzijdige berichtgeving en framing door de media. Een telefoongesprek tussen een insider, Arnoud van Doorn en de redactie van "Dit is...

Kom de Overwatch beta spelen op de PU-redactie!

Wil jij de Overwatch beta spelen op de PU-redactie? Natuurlijk wil jij dat! Kom op 4 mei 2016 langs op de PU-redactie om gezellig met ons de Overwatch beta te spelen. Hoe maak je kans? Laat...

Uitgetest door de redactie: frou-froupruikjes

Is een frou knippen iets te drastisch voor jou? Probeer dan eerst het frou-froupruikje. uit Ideaal om te achterhalen of je wel degelijk met een frou staat... Wat de redactie vond van de pruikjes?...